Agricultor italian cauta distribuitori prin EEN. EEN iti poate ajuta si afacerea ta!

 Agricultor italian cauta distribuitori prin EEN. EEN iti poate ajuta si afacerea ta!
Distribuie sa vada si prietenii tai

EEN Romania, a prezentat de curand o noua oportunitate de afaceri pentru antreprenorii romani. Acestia pot ajuta o ferma ecologica din Italia detinatoare de culturi excelente de citrice, avocado, kiwi, lamai, rodii si maslini sa intre pe piata romaneasca. Agricultorul italian cauta distribuitori in Romania. Produsele de calitate ale firmei italiene pot mentine ridicata stacheta calitatii acestui tip de produse in piata, facand in acelasi timp concurenta serioasa producatorilor romani. ????

Compania italiana produce gemuri, sucuri de fructe si ulei de masline extra virgin. Toate produsele sunt organice, compania combinand cu succes productia si filosofia Senza (fara zahar rafinat, pectina, agenti de ingrosare si conservanti).

Pe langa faptul ca detine certificarea organica, inca din 2018, compania a certificat productia primara cu Global GAP (Parteneriatul Global pentru Agricultura Sigura si Sustenabila) pentru a garanta autenticitatea unui produs exclusiv „italian” si strict „organic”.

Compania cauta distribuitori pentru produsele sale. Daca vrei sa devii distribuitor al acestor produse consultantii EEN te pot pune in contact cu acest producator! ?

Pe de alta parte, poate esti un mic producator roman, in cautare de solutii pentru dezvoltarea afacerii tale. E minunat, pentru ca e loc pe piata pentru toate produsele de calitate.

Apeleaza cu incredere la specialistii EEN!

Trimite un email la eencanhelp@adrvest.ro, iar un consultant EEN te va contacta in cel mai scurt timp posibil!

Enterprise Europe Network gestioneaza cea mai mare baza de date online cu oportunitati de afaceri!
Te putem ajuta sa cauti parteneri de afaceri sau de cercetare. Dar si producatori, furnizori, distribuitori sau co-dezvoltatori pentru produsele, ideile si serviciile tale!

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare