Afla ce costuri implica o identitate online profesionista utilizand o noua functionalitate

 Afla ce costuri implica o identitate online profesionista utilizand o noua functionalitate
Distribuie sa vada si prietenii tai

Web Logistics isi propune sa vina in intampinarea antreprenorilor care au nevoie de o prezenta si o reputatie online realizate in mod profesionist. Noua functionalitate pusa la dispozitie de Web Logistics te aduce mai aproape de stabilirea bugetului ideal pentru o constructie absolut necesara oricarui brand.

Dupa mai mult de 450 de site-uri de prezentare si solutii e-commerce incluse in portofoliul celor peste 400 de clienti, echipa Web Logistics a decis puna la dispozitia gorjenilor un website de prezentare bogat in informatii extrem de UTILE celor interesati de acest domeniu si care sa reflecte in acelasi timp viziunea integrata a celor 6 membrii ai echipei.

Website-ul in sine a devenit astfel o declaratie de autenticitate in stil minimalist. Elementele de design grafic concepute de catre Dorina Cioplea-Vaduva, in spirit brancusian sunt un umil tribut adus geniului care a pus micul oras de pe Jiu pe harta mondiala a artei. Cum echipele sunt formate din oameni si echipa Web Logistics este cu adevarat o ECHIPA coagulata, toti membrii au imbratisat cu drag ideea de a-si afirma clar si concis apartenenta la cultura organizationala a firmei, prin aparitia pe “coperta” site-ului.

Pentru acei care se intreaba de ce Web Logistics se prezinta in ALB & NEGRU cand suntem bombardati de culori in spatiul digital, raspunsul este…DESCHIDERE. Web Logistics este un spatiu deschis noului, este plansa pe care profesionistii intr-ale digitalului, picteaza cu nuante atent alese, fiecare proiect in care se implica, pastrandu-si permanent deschiderea spre nou.

NOU ! Accesand unul dintre cele doua formulare puse la dispozitie in categoria CERERE OFERTA, veti avea posibilitatea de a va contura o imagine clara asupra detaliilor de care se tine cont in conturarea unei oferte personalizate. Veti intelege care sunt pasii necesari construirii unui « activ digital » a carei notorietati online sa se reflecte si in rezultatele offline.

Echipa ta de marketing – Web Logistics – este exact ceea ce afirma ca este: o echipa si este a ta

Membrii echipei sunt profesionisti cu o bogata experienta aplicata in diverse domenii de business, fapt ce sta la baza capacitatii acestora de a incorpora cunostintele teoretice din ariile de competenta cu realitatea aplicata. In acelasi timp, echipa este “a ta” caci pentru a face toate demersurile necesare atingerii obiectivelor afacerii tale, Web Logistics porneste de la intelegerea afacerii tale si nevoilor acesteia, raliindu-se viziunii tale.

Web Logistics iti raspunde din primele 10 secunde la cele mai importante intrebari

Pentru a oferi utilizatorilor un parcurs intuitiv prin site, acesta a fost gandit astfel incat sa raspunda celor mai importante intrebari din primele 10 secunde de la accesare: CINE? CE? DE CE? CUM?

Aprofundand informatiile oferite, utilizatorul poate descoperi toate detaliile necesare conturarii unei imagini clare asupra serviciilor prin care Web Logistics construieste active digitale remarcabile:

programare & dezvoltare web|optimizare, mentenanta, securitate, web design, mix de  marketing digital (Google & Social Media ADS, Blogging, Copywriting), consultanta in marketing

Lucram in echipa, alaturi de clientii nostri, pentru a atinge obiectivul final: un site web profesionist, actualizat permanent si usor de utilizat.

Clientii nostri sunt implicati in constructia afacerii lor online, deoarece modelam caracteristicile site-ului in functie de cerintele si specificatiile lor. Ne propunem sa oferim produse finale personalizate pentru fiecare proiect in care ne investim pasiunea, bazandu-ne pe abilitatile si perspectivele aduse de membrii echipei de profesionisti. Credem ca fiecare afacere se potriveste unui anumit profil de client.

Ne propunem sa evidentiem prin continut si strategii de marketing personalizate—caracterul distinctiv al fiecarei afaceri, aducand-o in fata clientului potrivit.” – Mitrut Stanoiu / Web Logistics.

Serviciile noastre vizeaza:

  • Cresterea vanzarilor afacerii tale si dezvoltarea comunitatii de afaceri in jurul business-ului tau
  • Sporirea notorietatii brand-ului tau onsite si offsite

Suntem alaturi de tine pentru a crea, implementa si monitoriza proiecte cuantificabile de marketing online.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare