ADR Sud-Vest Oltenia lansează chestionarul pentru ”Analiza nevoii de sprijin pentru înființarea întreprinderilor de economie socială”

 ADR Sud-Vest Oltenia lansează chestionarul pentru ”Analiza nevoii de sprijin pentru înființarea întreprinderilor de economie socială”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia lansează un chestionar cu privire la nevoile și oportunitățile specifice întreprinderilor de economie socială în regiune. Chestionarul, denumit „NOUTĂȚI ADRSV – Chestionar de Analiză a Nevoii de Sprijin pentru Înființarea de Întreprinderi de Economie Socială în Regiunea Sud-Vest Oltenia,” are ca scop adunarea de date pertinente pentru identificarea factorilor critici și a facilităților ce pot sprijini dezvoltarea acestui sector economic.

Chestionarul este conceput pentru a fi completat de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, tineri cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, șomeri, șomeri de lungă durată, indivizi din categorii defavorizate pe piața muncii, persoane inactive, precum și persoane de etnie romă cu domiciliul în Regiunea Sud-Vest Oltenia. Scopul principal al chestionarului este să adune informații relevante cu privire la nevoile și aspirațiile acestor categorii de indivizi în ceea ce privește înființarea sau angajarea într-o întreprindere socială.

Chestionarul este disponibil online la https://forms.gle/gBZ1W4vDjyBJTHVM7.

Prin contribuția la acest chestionar, participanții vor furniza informații esențiale care vor sta la baza unei analize cuprinzătoare. Acest studiu va ghida ADRSV în dezvoltarea unor programe și inițiative de sprijin adecvate nevoilor întreprinderilor sociale din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Este important de subliniat că participarea la acest chestionar reprezintă un pas semnificativ pentru formarea unui cadru de afaceri sustenabil și incluziv în regiune. Încurajăm toți cei interesați să aloce timp pentru a completa chestionarul și să contribuie la eforturile de dezvoltare regională.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare