ADR SUD-VEST OLTENIA anunta lansarea Platformei europene “Sanatatea si industria impreuna impotriva CORONA”

 ADR SUD-VEST OLTENIA anunta lansarea Platformei europene “Sanatatea si industria impreuna impotriva CORONA”
Distribuie sa vada si prietenii tai

ADR SV Oltenia  anunta lansarea Platformei europene “Sanatatea si industria impreuna impotriva CORONA”, platforma B2Match in care pot fi incarcate cereri si oferte de produse si servicii din domeniul medical, necesare in lupta cu noul coronavirus (Covid-19).

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, sunt co-organizatori, initiativa apartinand EEN Flandra, in colaborare cu Flandra Care si Guvernul Flandrei, si fiind sustinuta de catre Grupul Sectorial de Sanatate din cadrul Retelei Enterprise Europe Network (EEN), un grup de suport dedicat actorilor din domeniul sanatatii, la care ADR Sud-Vest Oltenia s-a alaturat inca din anul 2016.

Scopul crearii acestei platforme este acela de a angaja IMM-urile, antreprenorii, institutiile de cercetare, organizatiile medicale si guvernele intr-o actiune comuna, solidara pentru a contracara actuala criza din sectorul de sanatate. Astfel, se vizeaza sustinerea companiilor si a furnizorilor de servicii medicale in gasirea de solutii viabile.

Pentru a avea acces la platforma, este necesara inregistrarea companiei/organizatiei, alaturi de expunerea solutiei/initiativei, insotita de informatii relevante. Sau diimportriva, furnizorii de servicii medicale isi pot expune lista cu necesarul existent pentru a gasi partenerul potrivit! Expertii Enterprise Europe Network din cadrul ADR Vest si ADR Sud-Vest Oltenia vor sprijini aplicantii sa-si publice propunerile de parteneriat, cererile de materiale sanitare si solutiile tehnice sau ofertele de comercializare. Sunt acceptate doar cererile si ofertele de produse si servicii din domeniul medical. Ulterior validarii, cei inregistrati vor stabili intalniri virtuale cu ceilalti participanti prin intermediul platformei.

Platforma va ramane activa pana la data de 31 decembrie 2020.

Pentru mai multe informatii si inregistrare, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/

 

Sursa:

https://www.adroltenia.ro/agentia-pentru-dezvoltare-regionala-sud-vest-oltenia-in-calitate-de-co-organizator-al-platformei-europene-sanatatea-si-industria-impreuna-impotriva-corona-sustine-demersurile-pentr/

 

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare