Accelerator pentru afaceri din domeniul HoReCa

 Accelerator pentru afaceri din domeniul HoReCa
Distribuie sa vada si prietenii tai

Antreprenorii care vor participa la HoReCa Business Accelerator vor avea acces la granturi totale in valoare de 17.000 de euro. De asemenea, fiecare echipa de fondatori din accelerator poate primi o finantare de peste 100.000 de euro din partea fondurilor de investitii si a investitorilor tip angel care participa in programul organizat de Hospitality Culture Institute.

HoReCa Business Accelerator isi propune sa ajute la dezvoltarea noilor businessuri de succes din ospitalitate. Antreprenorii din noul val trebuie sa acorde o atentie sporita componentei de digitalizare a afacerilor lor pentru ca, in anul 2021, aceasta aproape ca nu se mai incadreaza la capitolul inovare ci este pur si simplu o necesitate pentru toti cei care vor sa ramana relevanti si competitivi pe piata. Eficientizarea proceselor, reducerea pierderilor si ajustarea rapida a businessului in functie de preferintele in schimbare ale consumatorului sunt doar cateva dintre beneficiile directe aduse de digitalizare” a declarat Robert Agarici, curator HoReCa Business Accelerator.

Programul HoReCa Business Accelerator ofera doua tipuri de granturi:

  • 5.000 euro X 3 – granturi pentru transformarea digitala a afacerii
  • 2.000 de euro – grant pentru cel mai bun pitch de finantare

Cele trei granturi pentru transformarea digitala a afacerilor, in valoare de cate 5000 euro fiecare, vizeaza cele trei verticale de business din accelerator: servicii, produse, produse IT destinate industriei).

Cea de-a doua editie a acceleratorului HoReCa Business Accelerator se va desfasura in perioada martie-iunie 2021, iar antreprenorii din Romania, Republica Moldova si din Diaspora se pot inscrie in accelerator pana in data de 15 martie 2021.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare