Abund Berry incepe lucrarile de santier la cea mai mare sera de capsuni din judetul Gorj

 Abund Berry incepe lucrarile de santier la cea mai mare sera de capsuni din judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Abund Berry incepe lucrarile de santier la cea mai mare sera de capsuni din judetul Gorj. Valoarea totala a proiectului se ridica la 1.400.000 euro. Dupa ce a reusit in ultimii 3 ani sa puna pe picioare o afacere infloritoare, producând un vin unic in Romania, vinul de mure,  tanarul antreprenor nu se opreste aici.

Ionel Burtea dovedeste inca o data ca vointa si determinarea pot surmonta hatisul birocratic, cu atat mai mult cu cat proiectul viza un teren pentru care nu exista la acel moment plan parcelar. Lipsa acestuia a constituit un impediment in calea aprobarii intr-un termen rezonabil a proiectului. Din fericire, impedimentul s-a transformat in oportunitate. Cu aceasta ocazie a fost incheiat primul plan parcelar din Gorj, fiind vorba de aproximativ 75 ha.

Fiind pionierul proiectelor de aceasta amploare, pe domeniul pomicultura, in cadrul PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) prin masura 41A, din judetul Gorj, Ionel Burtea afirma ca toate obstacolele intampinate au reusit sa il ambitioneze: „Am vrut sa demonstrez ca se poate!”.

Din fericire, institutii publice cheie precum Primaria orasului Ticleni au sprijinit si sustinut initiativa, facand posibila punerea acestuia in practica.

Abund Berry infiinteaza sera de capsuni  in spatiu protejat

Proiectul a fost aprobat la jumatatea anului 2019, fiind avizat si de Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Gorj. Contractul de finanțare al acestuia a fost încheiat cu AFIR – Autoritatea Financiara a Investitiilor Rurale, din cadrul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. AFIR are in acest caz calitatea de Autoritate de Management, Contractare si Finantare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, prin masura 41A. Zona de productie va avea 4560 mp, in timp ce hala de colectare si procesare se va intinde pe 580 mp. 

Durata de implementare prevazuta este de 36 luni, insa initiatorul  isi propune sa finalizeze lucrarile de santier la sera de capsuni din Ticleni, pana la finele anului 2020.

Intr-un judet cu un grad scazut de ocupare a fortei de munca, cele  11 noi locuri de munca, ce vor fi create, odata cu deschiderea noilor spatii de productie si recoltare, vor avea un impact social pozitiv.

Daca in sezonul de vara, pot fi create chiar si 25 de locuri de munca, scopul antreprenorului este ca prin acest proiect, sa creeze stabilitate la locul de munca, pe tot parcursul anului, pentru un numar cat mai mare de angajati.

Abund Berry se afla in continua dezvoltare

Pe viitor, printre alte multe proiecte, Ionel Burtea planuieste sa extinda si plantatia de mure deja existenta. Nici in acest caz nu exista plan parcelar, dar suprafata in discutie este de asta data de 20 ha. Tanarul antreprenor spera ca in cazul viitorului proiect sa nu mai intampine dificultati precum in cazul proiectului prezent. Insa, avand experienta impedimentelor surmontate anterior, cu siguranta va stii si pe viitor sa transforme orice obstacol in oportunitate.     

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare