A fost publicata noua Declaratie Unica pentru 2020

 A fost publicata noua Declaratie Unica pentru 2020
Distribuie sa vada si prietenii tai

ANAF a publicat noul formular editabil pentru Declaratia Unica privind impozitul si contributiile pentru veniturile obtinute de PFA si alte persoanele fizice din activitati independente, drepturi de autor, chirii, dividende si alti contribuabili.

Noul model include bonificatiile de pana la 10% a fost publicata in Monitorul oficial. Adica 5% pentru plata la timp si inca 5% daca se depune online. Termenul este 30 iunie.

Declaratia se poate depune online prin intermediul serviciului „Spatiul privat virtual”, disponibil pe site-ul www.anaf.ro, sau prin intermediul serviciului „Depunere declaratii”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat. Formularul se poate depune si in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau prin posta, cu confirmare de primire.

Din datele ANAF, in jur de un milion de romani au obtinut in anul 2019 venituri din activitati independente, drepturi de proprietate intelectuala, agricultura, chirii, castiguri de capital si alte forme de venituri.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare