A apărut o nouă atracție pentru cei mici și mari – Locul de Joacă Jullyana!

 A apărut o nouă atracție pentru cei mici și mari – Locul de Joacă Jullyana!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Atmosfera orașului Târgu Jiu este acum mai veselă și plină de bucurie, deoarece s-a deschis oficial cel mai nou loc de joacă din oraș: Jullyana! Cu mult entuziasm și zâmbete, proprietarii au dat start distracției, oferind un spațiu unic pentru toți cei mici și cei mari care își doresc să se bucure de momente de neuitat.

Situat pe Strada Alexandru Vlahuta, nr. 8, bl. 8, parter, Târgu Jiu, Jud. Gorj, Jullyana este locul ideal pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Cu o gamă variată de atracții și activități de agrement, acest loc de joacă promite să aducă zâmbete pe chipurile tuturor.

Cu ocazia deschiderii oficiale, Delia și Ramona, gazdele acestui minunat loc de joacă, vă așteaptă cu brațele deschise și sunt gata să vă ofere o experiență de neuitat. Pentru rezervări și informații suplimentare, nu ezitați să le contactați la numerele de telefon:
📞 Delia: 0744-531-931
📞 Ramona: 0740-703-000

Jullyana este un loc de joacă care pune accentul pe siguranță, distracție și aventură. Aici copiii se pot bucura de jocuri inovative și stimulative, în timp ce părinții se pot relaxa într-o atmosferă prietenoasă.

Așa că, indiferent dacă sunteți în căutarea unei locații pentru petrecerea copilului, un loc de joacă pentru o zi de distracție sau pur și simplu doriți să petreceți momente minunate alături de cei dragi, Jullyana este locul potrivit pentru întreaga familie.

Nu ratați șansa de a vă bucura de distracție și zâmbete la Jullyana, noul loc de joacă din Târgu Jiu!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments