Platforma romaneasca StockBinder atrage o finantare de 100.000 de euro

 Platforma romaneasca StockBinder atrage o finantare de 100.000 de euro
Distribuie sa vada si prietenii tai

Startup-ul romanesc StockBinder, care faciliteaza integrarea rapida intre magazine online, furnizori si producatori, atrage o investitie de peste 100.000 de euro de la patru antreprenori romani.

StockBinder este prima platforma de tip SaaS din Romania care conecteaza producatorii si furnizorii cu magazinele online si integreaza informatii despre preturi, stocuri si produse. Peste 800.000 de produse de la peste 20 de furnizori sunt incarcate deja in platforma.

Practic, platforma preia toate informatiile despre stocuri, preturi si descrierea produselor oferite de furnizori si producatori, dar si cataloagele de produse ale magazinelor online partenere.

Apoi, toate informatiile sunt procesate, iar magazinele online primesc inapoi cataloagele de produse actualizate cu informatiile de preturi si stocuri de la furnizori, putand ajusta instantaneu oferta comerciala.

Investitia ne va permite accelerarea dezvoltarii la nivel national si ne va facilita intrarea mai rapida pe mai multe piete din Europa. O parte din suma atrasa va fi folosita pentru dezvoltarea ulterioara a platformei, astfel incat sa le putem oferi permanent partenerilor nostri posibilitatea reala de diminuare a costurilor si de crestere a vanzarilor”, spune Ionut Farcas, fondator si CEO StockBinder.

Printre cei patru antreprenori care au investit in platforma StockBinder, recunoscand si validand proiectul, se afla si Marian Seitan, fondatorul Hit Mail si cunoscut investitor pe piata din Romania, implicat si in alte proiecte, precum Sypher si Holde Agri Invest.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare