Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere

 Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de astazi, iar dupa 45 de minute de la debut consemna tranzactii in valoare de 1,58 milioane de euro.

Indicele principal BET, care arata evolutia celor mai lichide 17 companii, inregistra o apreciere de 1,17%, iar indicele BET-Plus, care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB, evolua in crestere cu 1,16%.

De asemenea, indicele BET Total Return urca cu 1,22%, ajungand la 12,950.44 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea „free-float”-ului celor mai tranzactionate treisprezece companii listate pe piata reglementata si care va fi ajustat si cu valoarea dividendelor in numerar platite de companiile din componenta indicelui.

In schimb, BET-FI, indicele celor cinci societati de investitii financiare plus „Fondul Proprietatea”, se apreciaza cu 0,49% la valoarea de 40,473.55 puncte.

Conform datelor, cele mai mari cresteri ale valorii actiunilor le inregistrau Prebet (+4,89%) si Erste Group Bank (+3,96%) iar in scadere actiunile Ropharma (-6,49%) si Rompetrol Well Services (-0,5%).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare