30 iunie este termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice

 30 iunie este termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice
Distribuie sa vada si prietenii tai

Data de 30 iunie este termenul limita pentru obtinerea bonificatiei pentru plata impozitelor aferente anului 2019. De asemenea 30 iunie este termenul limita pentru depunerea declaratiei unice in care se declara veniturile obtinute in 2020.

Declaratia se poate depune:

  • On-line prin „Spatiul privat virtual” si prin intermediul serviciului „Depunere declaratii„, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat;
  • In format hartie, direct la registratura organului fiscal sau se poate transmite prin posta, cu confirmare de primire.

Declaratia se completeaza si se depune pana la data de 30 iunie 2020, inclusiv:

  • de catre persoanele fizice care realizeaza, individual sau intr-o forma de asociere, venituri/pierderi din Romania sau/si din strainatate, care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal;
  • de catre persoanele fizice care nu realizeaza venituri si care opteaza pentru plata contributiei de asigurari sociale de sanatate.

Pentru indrumare si asistenta la completarea declaratiei, persoanele fizice pot apela numarul 031.403.91.60 sau pot transmite solicitarea pe formularul de contact http://www.anaf.ro/asist.public. De asemenea, contribuabilii au la dispozitie, pe site-ul ANAF, la sectiunea ,,Toate formularele cu explicatii” atat formularul, cat si Instructiunile de completare a declaratiei.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare