2D-3D ART STUDIO – da viata imaginatiei tale

 2D-3D ART STUDIO  – da viata imaginatiei tale

   2d.3d.devart@gmail.com

   +40767948842

   https://www.2d3devart.com/

   https://www.facebook.com/Printare3DArt

Distribuie sa vada si prietenii tai

Echipa 2D-3D Art Studio isi impresioneaza clientii de fiecare data oferind servicii peste asteptari in domeniul graficii, animației și imprimarii 3D & 2D pentru industria jocurilor și alte industrii.

Suntem un studio de grafica, animatie si imprimare 3D 3D & 2D pentru industria jocurilor si alte industrii. Oferim o gama completa de servicii de calitate in termeni de grafica 3D si 2D, animatii 3D si imprimare 3D.

Daca ai o idee si doresti sa devina realitate te putem ajuta!

Iti vom spune tot ceea ce credem cu referire la proiectul tau si care este cea mai buna optiune pentru realizarea acestuia. Folosim o gama larga de programe software pentru proiectele noastre: 3ds max, Zbrush, Blender, Photoshop, Substance Painter, Unity, Unreal, Marmoset Toolbag, TopoGun

Iti punem la dispozitie cu maxim profesionalism urmatoarele servicii:

  • Servicii grafice 2D – Echipa noastra este specializata in grafica 2D pentru jocuri video (texturi, UI), creare de logo, concepte, desen traditional, editare foto.
  • Servicii de imprimare 2D – Tiparim orice fel de produse personalizate: carti de vizita, autocolante, logo-uri, invitatii pentru evenimente speciale, pliante.
  • Servicii de grafica 3D – Echipa noastra este specializata in grafica 3D pentru industria jocurilor video, imprimarea 3D si alte industrii.
  • Servicii de animatii 3D – Pentru animatiile 3D, folosim 3ds Max si putem realiza animatii pentru diferite modele create de echipa noastra sau pentru modelele create de alti designeri.
  • Servicii de imprimare 3D – Folosim o imprimanta Ultimaker 3 Extended de cea mai inalta calitate, care poate imprima rapid la o calitate extrem de buna pe o gama larga de materiale.
  • Servicii de evenimente speciale – Echipa noastra ofera o gama larga de invitatii speciale, marturii si alte elemente necesare evenimentelor tale speciale. Toate acestea pot fi personalizate.
  • Imprimam 3D:   machete micute, text 3D, sigle, elemente de decor foarte detaliate si de dimensiuni mari, invitatii, aranjamente pentru evenimente speciale

In curand veti putea cumpara produsele 2D3D Art Studio si din magazine!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare