Inca doua sectii ale SJU Targu Jiu vor fi modernizate

 Inca doua sectii ale SJU Targu Jiu vor fi modernizate
Distribuie sa vada si prietenii tai

Inca doua dintre sectiile Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu vor fi reabilitate in perioada urmatoare. Este vorba de sectia Urologie si sectia Neurologie.

Conform reprezentantiilor Consiliului Judetean Gorj, este nevoie de servicii de proiectare, servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitie „Reabilitarea si modernizarea Sectiei Urologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu”, sectia mentionata nemaifiind reabilitata de 15 ani.

Si sectia Neurologie, din cadrul SJU Targu Jiu, va fi reabilitata integral in baza unor alocari bugetare de la Consiliul Judetean Gorj.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu – categoria de importanta C – este o unitate medicala reprezentativa pentru judetul Gorj, deoarece asigura asistenta medicala curenta si de urgenta, avand organizate toate specialitatile medicale. Sectia Neurologie este pozitionata la etajul 1 al cladirii principale (corp A si B), avand un specific deosebit deoarece o mare parte din bolnavii internati aici nu se pot deplasa si nu a fost reabilitata in ultimii ani. In cadrul obiectivului de investitie, se va pastra structura organizatorica a sectiei de neurologie, cu 90 paturi distribuite in 8 rezerve, 13 saloane bolnavi si doua saloane de recuperare. Se amenajeaza suplimentar un salon izolator cu 2 paturi, la capatul coridorului 1”, se arata intr-un comunicat al CJ Gorj.

Bugetul aprobat de catre Consiliul Judetean Gorj este de aproximativ doua milioane RON.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare