Cel mai mare parc de aventura din Oltenia se afla in Gorj – Aventerra Park

 Cel mai mare parc de aventura din Oltenia se afla in Gorj – Aventerra Park
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aventerra Park, cel mai mare parc de aventura din Oltenia, si-a deschis portile in localitatea Musetesti din judetul Gorj.

Parcul de aventura ofera o gama variata de activitati educativ-formative, atat pentru copii cat si pentru adulti, aici regasindu-se 6 trasee de catarare conturate pe dificultati diferite de la incepator la avansat. Acestea au inaltimi intre 1 si 4 metri si lungimi intre 94 si 159 metri, potrivite pentru varste incepand cu minim 6 ani, iar traseele se finalizeaza printr-o tiroliana.

Este vorba de un parc de aventura care se intinde pe un hectar si jumatate. Avem 6 trase cu 66 de jocuri, avem tiroliene, dar si un poligon de tragere cu pusti airsoft si un poligon de competitii de paintball. Totul a pornit de la deficitul de locatii de petrecere a timpului liber in natura si de agrement cu care se confrunta judetul Gorj. Am si eu copii si am vazut ca majoritatea tinerilor sunt mari consumatori de on-line si de aceea ne-am gandit sa venim cu solutii ca sa-i scoatem din acest mediu toxic. Le oferim acest parc de aventura in natura”, a declarat Florin Pasatoiu, detinatorul parcului de aventura.

Parcul a fost amenajat cu ajutorul fondurilor europene: „Este cel mai mare parc de distractii din Oltenia. Aceasta investitie este rezultatul unei finantari nerambursabile prin Programul Operational Capital uman 2014-2020. Este o investitie cu respect si responsabilitate fata de ecosistem, fata de natura. Arborii nu au fost abuzati de constructori. Nu este vreun copac in care s-au batut cuie sau in care sau introdus tije. Toate echipamentele achizitionate sunt cu respectarea ultimelor nortmative de securitate de la nivel international“, a mai punctat Pasatoiu.

Aventerra Park este deschis in fiecare zi, dar in timpul saptamanii se vine aici doar pe baza de  programare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare