Se lanseaza platforma educativa tt360.ro, componenta a Programului „Tinere Talente”

 Se lanseaza platforma educativa tt360.ro, componenta a Programului „Tinere Talente”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza platforma tt360.ro, ca o componenta a programului Tinere Talente, cu scopul de furniza informatii utile si relevante pentru cei aflati la inceputului unei cariere artistice, elevi si studenti care studiaza la licee sau universitati de arta si de muzica, la nivel national.

Tinerii muzicieni si artisti vizuali inscrisi in Programul national ‘Tinere Talente’, beneficiaza in cadrul acestuia de mentorate si masterclass-uri sustinute de artisti si oameni de cultura cu o vasta experienta internationala. Prin intermediul platformei tt360.ro, se ofera aceasta expertiza elevilor si studentilor din toata tara, care au acum acces gratuit la materiale inspirationale, sfaturi, experiente impartasite de mentori din Programul ‘Tinere Talente’„, informeaza FRMR.

Pentru a accesa platforma tt360.ro, cei interesati trebuie sa se inregistreze si sa isi creeze un cont la adresa http://tt360.ro/inregistrare/.

Programul national „Tinere Talente” a debutat in anul 2008 cu scopul de a sprijini si promova tinerii artisti talentati care provin din familii modeste si care au nevoie de ajutor financiar pentru a-si atinge adevaratul potential si a-si exprima talentul.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare