Plata cu cardul pentru serviciile prestate de OCPI Gorj

 Plata cu cardul pentru serviciile prestate de OCPI Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a continuat demersurile pentru simplificarea fluxului de lucru si reducerea perioadei de solutionare a lucrarilor de specialitate din domeniul Cadastrului si Cartii funciare.

Incepand din 5 decembrie, partenerii ANCPI care au acces in eTerra cu user si parola pot achita tarifele serviciilor solicitate online, utilizand cardul bancar. Mai precis, persoanele fizice si juridice autorizate sa execute lucrari de specialitate in domeniul cadastrului, notarii, expertii judiciari si executorii judecatoresti pot plati tarifele aferente serviciilor oferite de toate cele 42 de oficii de cadastru si publicitate imobiliara din tara prin intermediul cardului bancar, in eTerra.

Imbunatatirea continua a serviciilor pe care le oferim si simplificarea procedurilor raman pe lista noastra de prioritati. Programul pilot inceput in luna noiembrie, la Cluj, si implementat saptamana trecuta in alte 19 judete, care permite efectuarea platii prin intermediul cardului bancar in eTerra, a trecut testele si a fost extins la nivel national. In prezent, toate oficiile de cadastru din tara au incheiat contracte cu procesatorul de plati, pentru a putea pune la dispozitia partenerilor nostri care au acces in eTerra optiunea de a achita tarifele serviciilor solicitate prin intermediul cardului bancar”, a declarat Laurentiu Alexandru Blaga, director general al ANCPI.

In prezent, atat cetatenii, cat si partenerii ANCPI pot achita online, cu un card bancar, extrasul de carte funciara pentru informare si extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare