Burse de studiu in Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

 Burse de studiu in Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociatia “Tine de Noi” impreuna cu The Headmasters’ and Headmistresses’ Conference anunta lansarea unui concurs pentru obtinerea unor burse de studiu pentru elevii de clasa a X-a care isi doresc sa petreaca urmatorii doi ani din ciclul preuniversitar de invatamant, echivalentul claselor a XI-a, respectiv a XII-a, in Marea Britanie.

Elevii au posibilitatea de a studia timp de doi ani intr-o scoala britanica de cea mai inalta calitate, cum ar fi Epsom College, Dullwich College, Bedford Modern School, Hampton School.

De asemenea, ei isi pot dezvolta abilitatile de comunicare in limba engleza, isi pot face noi prieteni din diferite culturi si pot experimenta si aprecia cultura si traditiile din Marea Britanie.

In anii trecuti peste 130 de elevi romani au petrecut cate un an sau doi in aceasta bursa, ajungand apoi studenti la facultati de prestigiu, precum: Oxford, Cambridge, London School of Economics”, potrivit unui comunicat al Asociatiei “Tine de Noi”.

Termenul limita pentru inscrieri este 18 decembrie 2020.

Marea majoritate a burselor acopera in totalitate costurile (taxe scolare, cazarea si cheltuielile de masa, insemnand in medie intre 35.000 si 42.000 lire sterline), insa exista si burse partiale, care acopera intre 50% – 70% din costuri, acestea fiind calculate in functie de venitul brut al familiei.

Singurele taxe care trebuie achitate de catre elevi sunt: o taxa nereturnabila de 19 lei, atunci cand elevul isi inscrie aplicatia in cadrul acestui concurs si una de 1.250 de lire, reprezentand taxa de administrare a programului, care va fi achitata doar de catre elevii care castiga bursa si vor pleca la studiu in Marea Britanie.

Informatii complete pot fi consultate AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare