Trei Hotarari de Guvern pentru Complexul Energetic Oltenia

 Trei Hotarari de Guvern pentru Complexul Energetic Oltenia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Guvernul a aprobat, in aceasta saptamana, trei proiecte de hotarare privind scoaterea definitiva din fondul forestier a unor suprafete in vederea deschiderii unor fronturi de lucru in carierele miniere Rosiuta si Jilt Sud.

HOTARARE pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier national, fara compensare, de catre Societatea Complexul Energetic Oltenia SA a terenului in suprafata de 9,4014 ha, in vederea realizarii obiectivului de interes national si de utilitate publica „Deschiderea si punerea in exploatare a Carierei Rosiuta, judetul Gorj, la o capacitate de 3.000.000 tone/lignit/an.

HOTARARE pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier national, fara compensare, de catre Societatea Complexul Energetic Oltenia SA a terenului in suprafata de 2,2652 ha, in vederea realizarii obiectivului de interes national si de utilitate publica „Lucrari pentru punerea in functiune a capacitatii finale de productie de 8.500 mii tone/an lignit la Cariera Jilt Sud.

HOTARARE pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier national, fara compensare, de catre Societatea Complexul Energetic Oltenia SA a terenului in suprafata de 2,6852 ha, in vederea realizarii obiectivului de interes national si de utilitate publica „Deschiderea si punerea in exploatare a Carierei Rosiuta, judetul Gorj, la o capacitate de 3.000.000 tone/lignit/an”, se precizeaza in actele normative.

Odata cu emiterea unui act normativ speram ca lucrurile sa fie simple, clare. Carbune exista, dar sub conditia asigurarii fronturilor de lucru. Obligatoriu trebuie sa asiguram fronturi de lucru pentru excavatoarele din treptele de lucru superioare”, declara managerul CEO, Daniel Burlan, in urma cu cateva zile.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare