Comisia Europeana lanseaza campania „Cultura Europei — aproape de tine”

 Comisia Europeana lanseaza campania „Cultura Europei — aproape de tine”
Distribuie sa vada si prietenii tai

CE a lansat „Cultura Europei — aproape de tine”, o campanie pe platformele de comunicare sociala axata pe turismul cultural durabil. Pe langa siturile si initiativele culturale din intreaga Europa, aceasta campanie va promova redescoperirea numeroaselor comori ale Europei, informeaza un comunicat.

Probabil ca vara aceasta vom ramane mai aproape de casa in vacanta, dar asta nu inseamna ca nu ne putem petrece timpul intr-un mod placut. In Europa, avem o multitudine de situri naturale si culturale de vazut. Totul e la o aruncatura de bat, asteptand sa fie descoperit. De aceea, astazi, imi face placere sa lansez „Cultura Europei — aproape de tine”, pentru a-i ajuta pe europeni sa descopere frumusetea si bogatia locurilor din apropierea locuintelor lor, intr-un mod sigur si durabil”, a declarat Mariya Gabriel, comisarul pentru inovare, cercetare, cultura, educatie si tineret.

Pandemia COVID-19 a avut un impact major, nu numai asupra sanatatii si bunastarii europenilor, ci si asupra sectorului turismului din UE. In acest context, cultura si patrimoniul bogat si variat din Europa joaca un rol semnificativ, intrucat turismul cultural reprezinta aproximativ 40 % din turismul din UE.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare