PROMISIUNI – Exponential ramane alaturi de clientii sai

 PROMISIUNI – Exponential ramane alaturi de clientii sai
Distribuie sa vada si prietenii tai

Echipa EXPONENTIAL a inceput anul acesta plina de sperante si proiecte indraznete, primul dintre acestea materializandu-se prin lansarea noului website www.exponential.ro.

Insa anul 2020 avea sa devina un an de neuitat, prin declansarea unui blocaj global fara precedent in istorie. Criza sanitara s-a transformat rapid intr-o criza umanitara si economica cu efecte si costuri inca greu de calculat, dar nu ne-am dat batuti. Pe tot parcursul starii de urgenta EXPONENTIAL a fost alaturi de partenerii sai, clienti si colaboratori totodata.

Noi, EXPONENTIAL, consideram ca fiecare provocare trebuie privita drept oportunitate, asadar sustinem schimbarea comportamentelor economice si sociale, astfel incat sa iesim din criza, mai puternici si IMPREUNA.

Am invatat din prezenta situatie ca barierele sunt constructe artificiale, iar boala pune semnul egalitatii intre oameni, fara urma de discriminare. Am mai invatat totodata ca doar impreuna ii putem pune capat si de aceea EXPONENTIAL sustine si se solidarizeaza cu eforturile de limitare a raspandirii COVID-19.

In acest sens invitam pe de o parte toti iubitorii de mobilier de calitate sa viziteze pagina noastra web. Structura www.exponential.ro reflecta in mod transparent atat valorile fondatorilor, cat si angajamentele echipei EXPONENTIAL, atat fata de clientii si partenerii sai, cat si fata de intreaga societate. Noul site face parte din proiectul general de dezvoltare co-finantat din  fonduri europene pe care il derulam in prezent.

Vizionati portofoliul nostru pentru a regasi o gama ampla de produse moderne, destinate spatiilor rezidentiale, comerciale, horeca si office.

Dorind sa facem din www.exponential.ro  o oglinda a noastra, va suntem recunoscatori pentru ajutorul acordat in scopul imbunatatirii permanente a calitatii  serviciilor pe care vi le oferim.

De aceea, va invitam sa ne urmariti, sa analizati activitatea noastra si sa ne oferiti feedback-ul Dumneavoastra fara menajamente.

Inovam continuu, pentru a va furniza prin produsele noastre confort, armonie si placere, conform misiunii pe care ne-am asumat-o acum peste 10 ani.

Iata cateva imagini ale unui nou concept de bucatarie destinata locuintelor tip “openspace”. Bucataria voastra se va integra armonios in living ca piesa de mobilier, fara a lasa la vedere plita, cuptorul sau masina de spalat vase.

Aceasta este realizata din ultimele tipuri de panouri de PAL si MDF cu decoruri, produse si lansate de EGGER in 2020. De asemenea este dotata in premiera cu feronerie  furnizata de producatorul german Hafele si echipata cu electrocasnice produse de NEFF – divizia de elita a Bosch Electrocasnice.

Bucataria complet echipata se distinge prin structura compacta, designul armonios, si indraznet, imbinate cu o functionalitate desavarsita.

Vizitati Showroom-ul nostru din str.Victoria 150, in Targu-Jiu, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00, pentru a beneficia pe deplin de experienta directa, dar si de explicatiile specialistilor nostri.

In deplina concordanta cu indicatiile autoritatilor si din dorinta EXPONENTIAL de a proteja sanatatea tuturor vizitatorilor care trec pragul showroom-ului nostru, va asiguram ca am luat toate masurile care se impun pentru siguranta Dumneavoastra, dar si a echipei noastre.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare