Shopping City Targu Jiu lanseaza campania „Natura unui MULTUMESC”, prima initiativa de colectare selectiva a centrului comercial

 Shopping City Targu Jiu lanseaza campania „Natura unui MULTUMESC”, prima initiativa de colectare selectiva a centrului comercial
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu implementeaza incepand cu luna noiembrie prima initiativa de colectare selectiva si administrare a deseurilor la sursa a centrului comercial. Desfasurata sub conceptul „Natura unui MULTUMESC”, campania da voce beneficiarilor directi: Apa, Padurea, Orasul si pune publicul fata in fata cu schimbarile pe care colectarea selectiva le poate aduce concret in fiecare dintre cele trei medii.

Natura unui MULTUMESC” este o campanie de constientizare si educare adresata atat clientilor, cat si reprezentantilor din centrul comercial, si incurajeaza comportamentul responsabil fata de mediul inconjurator. In calitate de promotor al initiativelor pentru protectia mediului, Shopping City Targu Jiu isi propune educarea publicului pentru un stil de viata prietenos cu natura, punand la dispozitie cadrul optim pentru colectarea diferentiata a deseurilor.

In prima etapa a proiectului, implementata in Shopping City Targu Jiu s-au instalat recipiente de colectare selectiva compartimentate dupa tipul de deseu: hartie si carton, plastic si metal, deseu menajer. Prin realizarea procesului de colectare selectiva, in viitor, clientii centrului comercial pot contribui la reducerea consumului de energie, reducerea poluarii, pastrarea unui mediu curat si reducerea cantitatilor de deseuri depozitate, cu efecte pozitive vizibile si imediate asupra orasului si a naturii.

In urmatoarea etapa a proiectului „Natura unui MULTUMESC”, in zona de food court a mall-ului se va implementa un sistem de colectare selectiva pentru reciclarea corecta a deseului menajer si reducerea plasticului, o strategie proactiva de colectare a deseurilor la sursa. Bazata pe regula celor 4R: Refoloseste, Redu, Recicleaza, Repeta!,  initiativa va fi un exemplu de economie circulara si un mod eficient de a proteja mediul prin reducerea plasticului din zona de food court si colectarea selectiva a deseului alimentar.

#ResponsiblyTogether

Proiectul „Natura unui MULTUMESC” este comunicat sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Impreuna), platforma de responsabilitate sociala, ce reprezinta angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru sustinerea si dezvoltarea comunitatilor. Aceasta va reuni toate initiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educatia, comunitatea si protectia mediului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare