Sfarsit de campanie marcat de PNL Gorj printr-un eveniment de amploare

 Sfarsit de campanie marcat de PNL Gorj printr-un eveniment de amploare
Distribuie sa vada si prietenii tai

De la prezentarea programelor de campanie si a candidatilor pentru functia de parlamentar—si pana la finalul campaniei, echipa PNL a ales sa comunice intens cu electoratul, anuntandu-si planurile ambitioase pentru relansarea economica a Romaniei, pana in cele mai mici detalii. In acest fel, solutiile aplicate pentru rezolvarea problemelor stringente ale Gorjului au putur fi analizate, disecate si judecate in mod transparent.

Pe de alta parte, campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 s-a desfasurat intr-un mod atipic, accentul punandu-se pe comunicarea in mediul online si prin massmedia. Si astfel se si incheie—printr-un eveniment de amploare, televizat si diseminat in mediul digital totodata.

 Deschiderea evenimentului care a respectat in mod evident masurile de distantare fizica impuse si care a avut loc in sala de spectacole a Teatrului National « Elvira Godeanu » din Targu-Jiu, a fost marcata de un moment emotionant, reprezentat de interpretarea imnului national al Romaniei de catre solista Alina Lacatusu.

Participantii—membrii marcanti ai echipei liberale gorjene, si-au exprimat rand pe rand opiniile, si au tras concluzii, cu privire la ceea ce s-a realizat pana acum si la ceea ce ramane inca de concretizat, atat la nivel national, cat si la nivel judetean.

Manifestarea a fost deschisa de catre Primarul municipiului Targu-Jiu, Marcel Romanescu

Marcel-Laurentiu Romanescu, Primarul municipiului Targu-Jiu, a deschis manifestarea printr-un mesaj de sustinere transmis tuturor candidatilor liberali la alegerile parlamentare. Edilul municipiului Targu-Jiu a multumit tuturor alegatorilor care l-au investit cu incredere pentru urmatorii 4 ani, adresandu-le solicitarea de a ramane alaturi de candidatii PNL si in acest fel un viitor guvern liberal.

« Avem nevoie impreuna de sustinerea Guvernului liberal pentru ducerea la finalizare a tuturor proiectelor pe care le-am pregatit pentru municipiul Targu-Jiu[…]Sunt convins ca in urmatorii 4 ani de zile, singura administratie liberala, administratia de la Targu-Jiu va putea fi considerata o administratie de exceptie. »

Cristina Cilibiu- edilul orasului Turceni a multumit colegilor si echipei si tuturor celor implicati in campania curenta.

«Pe 6 decembrie Gorjul are ocazia UNICA de a fi reprezentat in Parlamentul Romaniei de oameni pregatiti, de adevarati profesionisti care VOR, STIU si POT sa aduca Gorjul pe locurile fruntase printre judetele din aceasta tara […] Partidul National Liberal are echipa potrivita pentru a dezvolta acest judet si a acreste calitatea vietii. »

Iulian-Vasile Popescu – antreprenor cu vasta experienta in domeniul IT, si in domeniul educatiei antreprenoriale—candidatul PNL Gorj pentru Camera Deputatilor:

« Dragi gorjeni, cand am plecat la facultate din Targu- Jiu, am avut un vis. In acest vis credeam ca pot sa ajung la Bucuresti pe un  drum rapid, ca Gorjul nostru este plin de investitori, de oameni care vin aici sa faca afaceri, de terase pline cu oameni fericiti. Si ca despre Gorj se vorbeste numai de bine. Chiar daca au trecut mai mult de 20 de ani de atunci eu am decis sa urmez acest vis si sa intru in politica. Si cred ca acum cu echipa PNL la guvernare acest vis poate sa devina realitate. Cred ca putem discuta de un Gorj in care se poate, de o Romanie in care se poate. »

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a transmis un mesaj  video, in care a vorbit despre investitia de aproape 17 milioane de lei in reabilitatea “celui mai frumos drum din Romania”. Este vorba despre soseaua Transalpina. Domnia sa a afirmat ca Guvernul liberal va continua sa investeasca in Transalpina.

Totodata acesta si-a asumat faptul ca lucrarile la Podul de la Lainici si cele de la varianta ocolitoare a municipiului Targu-Jiu vor incepe imediat ce vremea o va permite.

In 2020 au fost alocati bani pentru DN 67 D Targu-Jiu-Pades, « un drum important mai ales in contextul in care 2021 inseamna 200 de ani de la Revolutia din 1821 condusa de Tudor Vladimirescu. »

O alta investitie deblocata de catre Guvernul liberal este reprezentata de ruta Craiova – Targu-Jiu, considerata prioritara pentru regiunea Olteniei.

Gheorghe Pecingina – avocat cu experienta, in prezent secretar de stat in Ministerul Finantelor, candidat la Camera Deputatilor:

« In vasta mea experienta de peste 19 ani in salile de judecata, am constatat o problema care este la nivel national, dar si la nivelul judetului Gorj. Facand parte din Partidul National Liberal care are ca si pilon dreptul de proprietate si pentru care proprietatea este sacra avem obligatia sa rezolvam problemele oamenilor ridicate de dreptul de proprietate. Voi merge in Parlamentul Romaniei sa ma bat pentru rezolvarea acestei probleme asa cum m-am batut in salile de judecata. »

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit despre ajutorul de stat de 1,2 miliarde lei acordate CEO care a salvat efectiv compania. Acum urmeaza ajutorul de restructurare de peste 1 mld euro care va transforma CEO intr-un jucator important pe piata energiei din Romania.

« Gorjenii trebuie sa stie lucrul asta, Guvernul liberal a salvat Complexul Energetic Oltenia. » Acesta a apreciat pozitiv implicarea si determinarea deputatului Dan Valceanu pentru a obtine atat ajutorul de stat cat si aprobarea tuturor documentelor pentru ajutorul de restructurare.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit despre cei 1.4 milioane de lei alocate judetului Gorj, in pandemie, pentru aparatura, medicamente si echipamente. Acesta a mai vorbit si despre faptul ca Guvernul Romaniei pregateste o reforma majora a infrastructurii spitalicesti nationale.

Ion Iordache – antreprenor de succes si fost primar al orasului Turceni – candidat la Senat:

« Obiectivele noastre sunt foarte clare. Prin munca si implicare sa punem in aplicare Programul de Dezvoltare al Gorjului. Voi initia un proiect de lege prin care supermarket-urile sa fie obligate sa aiba pe raft marfa romaneasca,  facilitati pentru tinerii care vor sa devina antreprenori; simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene si o mai mare independenta financiara pentru administratiile locale. »

Dan Valceanu – presedinte al PNL Gorj si deputat – candidat la Camera Deputatilor:

«Am ajuns in Parlamentul Romaniei, in Camera Deputatilor cu obiective care urmareau mediul de afaceri in general si in principal un segment din care provin.[…] Partidul National Liberal isi doreste reforma, isi doreste cresterea calitatii vietii. Presedintele Romaniei a negociat cu Uniunea Europeana si in Romania vor veni aproximativ 80 mld eur. Cum vom cheltui acesti bani pentru ca romanul de rand sa simta o crestere a bunastarii tine de modul in care guvernarea isi va crea prioritatile. Iar o guvernare liberala isi doreste in primul rand investitii. »

Deputatul Dan Valceanu a vorbit si despre cresterea investitiilor in mediul rural pentru ca locuitorii respectivelor localitati sa poata si sa isi doreasca sa ramana in acele localitati. Investitiile in infrastructura, in sanatate, in educatie pot  genera o crestere a nivelului de trai care sa aduca gorjenii in judetul Gorj.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a incheiat evenimentul printr-un mesaj adresat romanilor in care a vorbit despre nevoia de a avea un stat transparent, corect, functional, digitalizat si de un stat care sa angajeze oameni in baza meritelor. Si-a luat angajamentul personal pentru a se ocupa de acest aspect.  Statul trebuie privit ca si catalizator al Planului National de Dezvoltare al Romaniei. Premierul a invitat romanii sa isi puna intrebarea daca isi doresc ca Planul National de Dezvoltare al Romaniei sa fie implementat. Domnia sa a indemnat alegatorii sa voteze cu candidatii Partidului National Liberal pentru ca implementarea Planului National de Dezvoltare al Romaniei sa devina realitate.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare