Finantari de 250 milioane de euro pentru startup-uri de tehnologii in energie

 Finantari de 250 milioane de euro pentru startup-uri de tehnologii in energie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Future Energy Ventures, platforma de venture capital a gigantului energetic E.ON, care investeste in tehnologii digitale si modele digitale de afaceri care redefinesc peisajul energetic, a lansat un fond de investitii de 250 milioane de euro.

Se cauta startup-uri care dezvolta tehnologii pentru redefinirea sectorului energiei si care demonstreaza ca au un produs care raspund unei nevoi puternice de pe piata (product-market-fit).

Intregul ecosistem energetic este transformat de tehnologie intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, creand oportunitati semnificative de investitii.

(…) Nu numai ca lantul traditional de aprovizionare cu energie se indreapta catre generarea si stocarea inteligenta, dar persoanele, cladirile si orasele intregi devin mai inteligente si mai conectate, redefinind fundamental rolul energiei in societate. Ne-am angajat sa acceleram transformarea energiei prin investitii si sprijinirea cresterii afacerilor inovatoare si a modelelor de afaceri care vor contribui la crearea si modelarea acelui viitor”, a declarat Jan Lozek, Managing Partner Future Energy Ventures.

Portofoliul Future Energy Ventures este format din start-up-uri promitatoare in care E.ON a investit si anterior, precum si entitatile cu apetit la risc ale Innogy.

Vezi AICI mai multe detalii despre cei de la Future Energy Ventures.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare